آخرین عناوین

١١٠ هزار مسافر در دور نخست تعطیلات نوروزی در استان سمنان اسکان یافتند
۹ هزار مسافر نوروزی از اسکله‌های تفریحی گلستان استفاده کردند
نخستین اتوبوس سیار خون‌گیری تحویل انتقال خون گلستان شد
قلعه عقاب‌ها در انتظار جام قهرمانی بسکتبال آسیا
دومین اردوی تیم ملی هندبال جوانان دختر کشور در شاهرود
کاستی‌های ورزشگاه وحدت آستارا برطرف می‌شود
تلاش کم نظیر وزنه‌برداران گیلانی با کسب ۲۹ مدال در سال گذشته
چهار میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان هزینه‌های درمانی زوج‌های نابارور گیلان پرداخت شد
فروش نوروزی صنایع دستی گیلان ۷۰ درصد افزایش یافت
فروش نوروزی صنایع دستی گیلان ۷۰ درصد افزایش یافت
حوادث رانندگی در جاده های گیلان ۹ کشته برجای گذاشت
۲۸ هزار و ۵۲۳ نفر در مدارس گیلان اسکان یافتند
گام مهم تامین اعتبار تکمیل سالن ورزشی نور برداشته شد
مشکلات ۶۵ واحد تولیدی دردادگستری مازندران گره گشایی شد
عرضه بنزین ۱۴ درصد افزایش داشت
زخم کندوان ؛ چالش سقوط سنگ و کمبود امکانات پلیس راهی
حرکت تُند مازندران بر روی ریل بیماری کووید ۱۹
متوسط نرخ تورم مازندران از میانگین کشوری بالاتر است
بازدیدچهار میلیون و و ۳۲۷ هزار و ۲۷۴ نفر از جاذبه های تاریخی، فرهنگی و گردشگری مازندران
فیلم داستانی « نابرده گنج» در ساری به پایان رسید
کد خبر: 6144 1393/06/27  


از دست ما چه کاری برمی آید؟


متأسفانه جنجال و حاشیه‌سازی که این روز‌ها به غلط به عنوان قدرت و توانمندی یک مدیر تلقی می‌شود، بیشتر از این‌که نشانه قابل افتخاری برای او باشد، گواهی بر خالی بودن دست او از داشته‌های مدیریتی و لیاقت در جایگاه خدمتگزاری و مسئولیت های محوله است ، چنین مدیری با پرداختن به مسائلی که اساسا نباید به آن دامن زده شود در پی آن است تا منافع خود را از میان هیاهو‌ و جنجال کسب کند...

ز دست ما چه کاری برمی آید؟

شعبان وفایی نژاد ( یک شهروند ساروی )

با نامگذاری سال ۹۳ به نام "اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی" از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، ضرورت تبیین مولفه‌های مختلف مدیریت برای پرهیز از شعارزدگی و خدمت به مردم در عرصه عمل یک ضرورت غیر قابل انکار محسوب می شود.

متأسفانه جنجال و حاشیه‌سازی که این روز‌ها به غلط به عنوان قدرت و توانمندی  یک مدیر تلقی می‌شود، بیشتر از این‌که نشانه قابل افتخاری برای او باشد، گواهی بر خالی بودن دست او از داشته‌های مدیریتی و لیاقت در جایگاه خدمتگزاری و مسئولیت های محوله است ، چنین مدیری با پرداختن به مسائلی که اساسا نباید به آن دامن زده شود در پی آن است تا منافع خود را از میان هیاهو‌ و جنجال کسب کند.

با توجه به مقدمه ذکر شده ، متأسفانه مدتهاست که اعضای شورای اسلامی شهر ساری خطاب به شهروندان مرکز استان نامه های سرگشاده و بیانیه و اعتراض و انتقاد از وضعیت داخلی شورا را مطرح و عملکرد همکاران خود را به نقد و تصویر می کشانند ، بنده به عنوان یکی از شهروندان مرکز مازندران این سوأل را مطرح می نمایم که از دست ما شهروندان چه کاری بر می آید ؟! تنها می توانیم نسبت به این موضوع اعتراف کنیم که با توجه به نامه ها و گزارشاتی که از شما ملاحظه می کنیم به اشتباه محض خود در بحث انتخاب اصلح اعضای شورای شهر پی برده ایم !

در حال حاضر هم بر اثر همین اشتباه در انتخاب ، هم شهرمان و هم شهروندان و البته شهرداری صدمات و خسارات فراوانی را متحمل شده و می شود .

در این مجال تنها به بیان این جمله خطاب به شهرم اکتفا می کنم که بابت این انتخاب پوزش می طلبم و دلیل این عذر خواهی از منظر نگارنده مطلب ، اعتراضات ، اعترافات و جنجال هایی است که اعضای شورای شهر نسبت به وضعیت کنونی شورا مطرح و ایجاد می کنند و البته ساری هر روز ، یک روز را برای توسعه و شتاب در عمران و آبادانی اش از دست می دهد .سخن پایان را به صورت کلی مطرح و قابل توجه اعضای شوراهای اسلامی شهرهای مازندران و فراتر از آن سراسر کشور ، خاطر نشان می سازم اصلی ترین شاخصهای سرمایه اجتماعی «اعتماد» و «پیوند» است. كه خود این شاخصها به مصداقهایی مانند مشاركت، تعاون، همیاری نوعدوستی، حس ارزشمندی آرامش روانی و ذهنی، كار گروهی، اتحاد، گذشت پشتیبانی، برادری، صفا صمیمیت، تلاش برای رسیدن به هدف گروهی و مثل اطلاق شده و هركدام به صورت مؤثر و كلیدی در تقویت سرمایه اجتماعی و انسجام كلی جامعه و نهایتاً ثبات و پیشرفت و رشد اقتصادی فرهنگی سیاسی تأثیر مثبت دارند اما اعضای شورای شهر ساری می توانند با تأمل بر این مسئله از خود سوأل کنند که نقش آنها در رسیدن به این مهم چقدر بوده است ؟ اختلافاتی که هر روزه از اعتماد و اعتقاد مردم به متعمدین خود در پارلمان شورای شهر به صورت چشمگیر کاسته می شود و شاید هم در دوره بعدی شورای شهر بسیاری از چهره های کنونی را مجدداً مشاهده نکنیم چرا که یک شهروند برای ایجاد جنجال و سیاسی بازی ها رأی خود را به صندوق نمی اندازد ، وی رأی می دهد تا شاهد خدمت رسانی بهتر و دریافت خدمات متناسب با نیاز و محل زندگی اش باشد .  

به هر حال سخن کوتاه کرده و یادآور می شویم با توجه به چنین شرایطی پیشنهاد می شود با احیا و ایجاد حس همیاری، مشاركت و اعتماد - پیوند و گوش كردن به نظرات و حرفهای یکدیگر و با كنار گذاشتن مسائل صرفاً سیاسی و سهم خواهی در مدیریت ( نه به صورت نمادین بلکه عملی ) باعث ارتقای سرمایه اجتماعی مان در ابتدا و ثانیاً رشد و ثبات اقتصادی و ثالثاً ثبات سیاسی و نهایتاً رشد و توسعه شهرها شویم تا هم از خطرات اساسی و زیربنایی ناشی از اختلافات مصون و محفوظ مانده و هم از قافله رشد و ترقی و پیشرفت عقب نمانیم. انشالله.

ایمیل مستقیم

info@shomaleemrooz.ir

نظرات خوانندگان

شماره پیامک:

 


ارسال نظر:

نام: پست الکترونیکی:

متن پیام: