آخرین عناوین

١١٠ هزار مسافر در دور نخست تعطیلات نوروزی در استان سمنان اسکان یافتند
۹ هزار مسافر نوروزی از اسکله‌های تفریحی گلستان استفاده کردند
نخستین اتوبوس سیار خون‌گیری تحویل انتقال خون گلستان شد
قلعه عقاب‌ها در انتظار جام قهرمانی بسکتبال آسیا
دومین اردوی تیم ملی هندبال جوانان دختر کشور در شاهرود
کاستی‌های ورزشگاه وحدت آستارا برطرف می‌شود
تلاش کم نظیر وزنه‌برداران گیلانی با کسب ۲۹ مدال در سال گذشته
چهار میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان هزینه‌های درمانی زوج‌های نابارور گیلان پرداخت شد
فروش نوروزی صنایع دستی گیلان ۷۰ درصد افزایش یافت
فروش نوروزی صنایع دستی گیلان ۷۰ درصد افزایش یافت
حوادث رانندگی در جاده های گیلان ۹ کشته برجای گذاشت
۲۸ هزار و ۵۲۳ نفر در مدارس گیلان اسکان یافتند
گام مهم تامین اعتبار تکمیل سالن ورزشی نور برداشته شد
مشکلات ۶۵ واحد تولیدی دردادگستری مازندران گره گشایی شد
عرضه بنزین ۱۴ درصد افزایش داشت
زخم کندوان ؛ چالش سقوط سنگ و کمبود امکانات پلیس راهی
حرکت تُند مازندران بر روی ریل بیماری کووید ۱۹
متوسط نرخ تورم مازندران از میانگین کشوری بالاتر است
بازدیدچهار میلیون و و ۳۲۷ هزار و ۲۷۴ نفر از جاذبه های تاریخی، فرهنگی و گردشگری مازندران
فیلم داستانی « نابرده گنج» در ساری به پایان رسید
کد خبر: 6161 1393/06/29  


زمان حذف کامل «روغن پالم» از لبنیات


صنایع در تولید فرآورده‌های پرچرب باید به استفاده از چربی طبیعی شیر بازگردند و از اول مهر ماه نیز هیچ شرکت لبنی حق استفاده از چربی گیاهی ندارد.

شمال امروز:  رییس سازمان غذا و دارو و معاون وزیر بهداشت در واکنش به اظهارات یکی از مسوولان انجمن صنفی صنایع لبنی مبنی بر جایگزین کردن چربی حیوانی به جای روغن گیاهی پالم در شیر و لبنیات پر چرب، تاکید کرد: صنایع در تولید فرآورده‌های پرچرب باید به استفاده از چربی طبیعی شیر بازگردند و از اول مهر ماه نیز هیچ شرکت لبنی حق استفاده از چربی گیاهی ندارد.

دکتر رسول دیناروند تاکید کرد: مسلم آن است که چربی گیاهی از فرآورده‌های پرچرب لبنیات حذف می‌شود. قاعدتا صنایع در تولید فرآورده‌های پرچرب باید بازگردند به استفاده از چربی طبیعی شیر.

وی در این باره ادامه داد: بنابراین اظهارات مطرح شده در روزنامه‌ها و رسانه‌ها مبنی بر جایگزینی چربی حیوانی به جای روغن گیاهی پالم، منظور چربی شیر است؛ چراکه شیر خود دارای چربی است و از آن کره، خامه و ... تهیه می‌شود.

رییس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: وقتی قرار است چربی گیاهی از لبنیات پرچرب حذف شود به معنای آن است که با چربی طبیعی شیر جایگزین می‌شود. این مساله به صنعت لبنیات ابلاغ شده و از اول مهرماه نیز اجرایی می‌شود.

وی تاکید کرد: شرکت‌های لبنی نیز تا پایان شهریور فرصت دارند تا پروانه خود را اصلاح کنند. از اول مهر ماه نیز هیچ شرکتی حق ندارد با چربی گیاهی اقدام به تولید فرآورده‌های لبنی پرچرب کند.

دیناروند در این باره توضیح داد: در جهت سلامت مردم با موارد افزودن غیرمجاز چربی گیاهی پالم به فرآورده‌های پرچرب لبنی با شدت برخورد و از آن جلوگیری شده است. همچنین افزودن مجاز روغن گیاهی پالم به برخی فرآورده‌ها نظیر پنیر پیتزا حذف می‌شود. بنابراین طبق توافقی که با صنعت در این زمینه صورت گرفته است، از اول مهرماه اضافه کردن این روغن به محصولاتی که پیش از این مجاز بوده نیز قطع می‌شود. به این ترتیب روغن گیاهی پالم به طور کامل از صنعت شیر و لبنیات حذف خواهد شد.

رییس سازمان غذا و دارو همچنین گفت: البته توصیه دائمی ما به مردم آن است که از شیر و لبنیات کم‌چرب استفاده کنند.

ایمیل مستقیم

info@shomaleemrooz.ir

نظرات خوانندگان

شماره پیامک:

 


ارسال نظر:

نام: پست الکترونیکی:

متن پیام: