آخرین عناوین

١١٠ هزار مسافر در دور نخست تعطیلات نوروزی در استان سمنان اسکان یافتند
۹ هزار مسافر نوروزی از اسکله‌های تفریحی گلستان استفاده کردند
نخستین اتوبوس سیار خون‌گیری تحویل انتقال خون گلستان شد
قلعه عقاب‌ها در انتظار جام قهرمانی بسکتبال آسیا
دومین اردوی تیم ملی هندبال جوانان دختر کشور در شاهرود
کاستی‌های ورزشگاه وحدت آستارا برطرف می‌شود
تلاش کم نظیر وزنه‌برداران گیلانی با کسب ۲۹ مدال در سال گذشته
چهار میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان هزینه‌های درمانی زوج‌های نابارور گیلان پرداخت شد
فروش نوروزی صنایع دستی گیلان ۷۰ درصد افزایش یافت
فروش نوروزی صنایع دستی گیلان ۷۰ درصد افزایش یافت
حوادث رانندگی در جاده های گیلان ۹ کشته برجای گذاشت
۲۸ هزار و ۵۲۳ نفر در مدارس گیلان اسکان یافتند
گام مهم تامین اعتبار تکمیل سالن ورزشی نور برداشته شد
مشکلات ۶۵ واحد تولیدی دردادگستری مازندران گره گشایی شد
عرضه بنزین ۱۴ درصد افزایش داشت
زخم کندوان ؛ چالش سقوط سنگ و کمبود امکانات پلیس راهی
حرکت تُند مازندران بر روی ریل بیماری کووید ۱۹
متوسط نرخ تورم مازندران از میانگین کشوری بالاتر است
بازدیدچهار میلیون و و ۳۲۷ هزار و ۲۷۴ نفر از جاذبه های تاریخی، فرهنگی و گردشگری مازندران
فیلم داستانی « نابرده گنج» در ساری به پایان رسید
کد خبر: 7245 1393/10/03  


موثرترین نوشیدنی برای سلامتی انسان


یک کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی معتقد است: چای سفید موثرترین نوشیدنی برای حفظ سلامتی انسان است.

معصومه جولانا در گفت‌وگو با ایسنا - منطقه مرکزی، اظهار کرد: چای سفید از گیاه camellia sinensis به دست می‌آید و برگ‌ها قبل از اینکه به طور کامل باز شوند، برداشت و چیده می‌شوند.
 
وی افزود: این گیاه در فوجیان چین تولید شده و اخیرا در کشورهای تایوان، هند، تایلند و نپال نیز تولید می‌شود. چای سفید از برگ‌های نارس چای به دست می‌آید. وقتی غنچه‌ها هنوز باز نشده آن را می‌چینند و قبل از اینکه برگ‌های چای خشک شوند آنها را بخار می‌دهند. به این دلیل نام سفید را بر این چای گذاشته‌اند که کرک‌های غنچه‌های چای پس از خشک شدن به رنگ سفید درمی‌آید.
 
جولانا در بیان خواص چای سفید گفت: چای سفید از انسان در مقابل بیماری‌های قلبی، سکته و عوامل پیشتاز مرگ محافظت می‌کند. چای سفید، نشانه‌های بیماری را آسان کرده و سلامتی را افزایش می‌دهد، گردش خون را تقویت می‌کند، استخوان‌ها و دندان‌ها را مقاوم کرده و به سلامت و پاکسازی پوست کمک می‌کند.
 
وی با بیان اینکه چای سفید در خنثی کردن باکتری‌ها بسیار مقوی‌تر از چای سبز است، ادامه داد: چای سفید باکتری‌هایی که باعث پوسیدگی دندان و بوی نامطبوع دهان می‌شوند را از بین می‌برد.
 
جولانا اضافه کرد: یکی دیگر از فواید چای سفید این است که به طور مؤثری به افزایش متابولیسم بدن و در نتیجه به سوزاندن کالری‌های اضافه در بدن کمک می‌کند.
 
وی با بیان اینکه چای سفید، لطیف‌ترین چای‌هاست که طعمی ملایم و شیرین دارد، افزود: کسانی که سعی می‌کنند آن را امتحان کنند اغلب از چای سفید فاقد کرک یا پرز همراه چای سبز استفاده می‌کنند. برگ‌های چای سفید که به صورت غنچه چیده می‌شوند دارای آنتی اکسیدان‌های قوی بوده و با سلول‌های عامل سرطان مبارزه می‌کنند.
 
این کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی خاطرنشان کرد: از مهم‌ترین فواید چای سفید این است که در هر فنجان از این چای، کافئین بسیار کمتری نسبت به چای سبز و چای سیاه وجود دارد و می‌توان آن را در دمایی خنک‌تر از چای‌های دیگر استفاده کرد (بعد ار به جوش آمدن آن باید یک دقیقه اجازه داد تا از جوش بیفتد و دمای آن کاهش یابد سپس با این دما می‌توان چای را دم کرد.)یک کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی معتقد است: چای سفید موثرترین نوشیدنی برای حفظ سلامتی انسان است.
 
معصومه جولانا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه مرکزی، اظهار کرد: چای سفید از گیاه camellia sinensis به دست می‌آید و برگ‌ها قبل از اینکه به طور کامل باز شوند، برداشت و چیده می‌شوند.
 
وی افزود: این گیاه در فوجیان چین تولید شده و اخیرا در کشورهای تایوان، هند، تایلند و نپال نیز تولید می‌شود. چای سفید از برگ‌های نارس چای به دست می‌آید. وقتی غنچه‌ها هنوز باز نشده آن را می‌چینند و قبل از اینکه برگ‌های چای خشک شوند آنها را بخار می‌دهند. به این دلیل نام سفید را بر این چای گذاشته‌اند که کرک‌های غنچه‌های چای پس از خشک شدن به رنگ سفید درمی‌آید.
 
جولانا در بیان خواص چای سفید گفت: چای سفید از انسان در مقابل بیماری‌های قلبی، سکته و عوامل پیشتاز مرگ محافظت می‌کند. چای سفید، نشانه‌های بیماری را آسان کرده و سلامتی را افزایش می‌دهد، گردش خون را تقویت می‌کند، استخوان‌ها و دندان‌ها را مقاوم کرده و به سلامت و پاکسازی پوست کمک می‌کند.
 
وی با بیان اینکه چای سفید در خنثی کردن باکتری‌ها بسیار مقوی‌تر از چای سبز است، ادامه داد: چای سفید باکتری‌هایی که باعث پوسیدگی دندان و بوی نامطبوع دهان می‌شوند را از بین می‌برد.
 
جولانا اضافه کرد: یکی دیگر از فواید چای سفید این است که به طور مؤثری به افزایش متابولیسم بدن و در نتیجه به سوزاندن کالری‌های اضافه در بدن کمک می‌کند.
 
وی با بیان اینکه چای سفید، لطیف‌ترین چای‌هاست که طعمی ملایم و شیرین دارد، افزود: کسانی که سعی می‌کنند آن را امتحان کنند اغلب از چای سفید فاقد کرک یا پرز همراه چای سبز استفاده می‌کنند. برگ‌های چای سفید که به صورت غنچه چیده می‌شوند دارای آنتی اکسیدان‌های قوی بوده و با سلول‌های عامل سرطان مبارزه می‌کنند.
 
این کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی خاطرنشان کرد: از مهم‌ترین فواید چای سفید این است که در هر فنجان از این چای، کافئین بسیار کمتری نسبت به چای سبز و چای سیاه وجود دارد و می‌توان آن را در دمایی خنک‌تر از چای‌های دیگر استفاده کرد (بعد ار به جوش آمدن آن باید یک دقیقه اجازه داد تا از جوش بیفتد و دمای آن کاهش یابد سپس با این دما می‌توان چای را دم کرد.)

ایمیل مستقیم

info@shomaleemrooz.ir

نظرات خوانندگان

شماره پیامک:

 


ارسال نظر:

نام: پست الکترونیکی:

متن پیام: