رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اجرای طرح ضیافت در این استان، گفت: در بحث صنایع لبنی پیشبینیهای لازم صورتگرفته است، حتی اعلام آمادگی شده که 10 درصد زیر قیمت عرضه شود.
دلاور حیدرپور امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، با اشاره به اجرای طرح ضیافت در مازندران، اظهار داشت: در اجرای این طرح 127 تن گوشت قرمز، یکهزار و 260 تن گوشت مرغ و 245 تن شکر در اختیار فروشگاههای طرف قرارداد قرار میگیرد.
وی با اشاره به تأمین مرغ گرم و منجمد مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان، افزود: اصرار بر این موضوع که مرغ منجمد توزیع کنیم، نداریم بلکه این موارد برعهده سلیقه مشتری است در هر صورت مرغ به میزان کافی تأمین شده و موجود است و توزیع میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره بحث شیر و پیشبینیهای لازم برای جلوگیری از کمبود آن، بیان کرد: در بحث صنایع لبنی پیشبینیهای لازم صورتگرفته و حتی اعلام آمادگی شده که 10 درصد زیرقیمت عرضه شود.
حیدرپور با بیان اینکه یکسری فروشگاهها برای توزیع کالاهای اساسی درنظر گرفته شدهاست، گفت: پیشبینیهای لازم برای تأمین صورتگرفته و هیچگونه مشکلی وجود ندارد.