آخرین عناوین

١١٠ هزار مسافر در دور نخست تعطیلات نوروزی در استان سمنان اسکان یافتند
۹ هزار مسافر نوروزی از اسکله‌های تفریحی گلستان استفاده کردند
نخستین اتوبوس سیار خون‌گیری تحویل انتقال خون گلستان شد
قلعه عقاب‌ها در انتظار جام قهرمانی بسکتبال آسیا
دومین اردوی تیم ملی هندبال جوانان دختر کشور در شاهرود
کاستی‌های ورزشگاه وحدت آستارا برطرف می‌شود
تلاش کم نظیر وزنه‌برداران گیلانی با کسب ۲۹ مدال در سال گذشته
چهار میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان هزینه‌های درمانی زوج‌های نابارور گیلان پرداخت شد
فروش نوروزی صنایع دستی گیلان ۷۰ درصد افزایش یافت
فروش نوروزی صنایع دستی گیلان ۷۰ درصد افزایش یافت
حوادث رانندگی در جاده های گیلان ۹ کشته برجای گذاشت
۲۸ هزار و ۵۲۳ نفر در مدارس گیلان اسکان یافتند
گام مهم تامین اعتبار تکمیل سالن ورزشی نور برداشته شد
مشکلات ۶۵ واحد تولیدی دردادگستری مازندران گره گشایی شد
عرضه بنزین ۱۴ درصد افزایش داشت
زخم کندوان ؛ چالش سقوط سنگ و کمبود امکانات پلیس راهی
حرکت تُند مازندران بر روی ریل بیماری کووید ۱۹
متوسط نرخ تورم مازندران از میانگین کشوری بالاتر است
بازدیدچهار میلیون و و ۳۲۷ هزار و ۲۷۴ نفر از جاذبه های تاریخی، فرهنگی و گردشگری مازندران
فیلم داستانی « نابرده گنج» در ساری به پایان رسید
کد خبر: 7737 1394/04/21  
معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد:

باید قدر ظرفیت رسانه‌های محلی را دانست


عملیاتی‌ شدن قانون دسترسی آزاد به اطلاعات باید به مطالبه شهروندان و رسانه‌ها تبدیل شود؛ لذا رسانه‌ها باید به اجرای باسرعت این مصوبه کمک کنند تا بسیاری از مشکلات حوزه رسانه حل شود.

شمال امروز : حسین انتظامی شنبه‌شب در مراسم دومین سال فعالیت یکی از پایگا‌ه‌های خبری تحلیلی مازندران و حمایت نمایش رسانه‌های منطقه‌ای و توسعه حقوق شهروندی، اظهار کرد: نهادهای مدنی و مردمی می‌توانند نقش عمده‌ای را در بیان مشکلات ایفا کنند چنانچه مردم در کنار دولت به رسانه بیشتر از گذشته توجه دارند.

وی اضافه کرد: روند فعلی برای جایگزینی رسانه‌های مدرن به جای رسانه‌های سنتی است اما سه گروه از رسانه‌های سنتی شامل رسانه‌های بین‌المللی که دنیا را در قالب یک دهکده می‌بینند، رسانه‌های تخصصی و اختصاصی که به یک موضوع جزئی می‌پردازند و رسانه‌های محلی اعم از رادیو و تلویزیون و روزنامه و سایت، کمتر در این جابه‌جایی متضرر می‌شوند.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: حمایت از نشریات و رسانه‌های محلی، سیاست دولت جدید برای کمک به بالندگی آنهاست و باید قدر ظرفیت رسانه‌های محلی را دانست.

این مقام مسئول با بیان اینکه در سال 88 پس از کش‌ و قوس‌ های فراوان، قانون درخشانی در مجلس به نام انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات وضع شد، افزود: دولت وقت این قانون را اجرایی نکرد اما دولت جدید بر اجرای آن اصرار و سرانجام نیز عملیاتی کرد که مطابق آن کمیسیون ویژه‌ای باید تشکیل شود و این قانون از معدود قوانینی است که سه آیین‌نامه اجرایی دارد که باید با سرعت تشکیل شود و دستگاه‌ها خود را برای اجرای آن آماده کنند.

انتظامی تصریح کرد: این قانون، ابزاری برای احقاق حقوق شهروندی است و عملیاتی شدن آن باید به مطالبه شهروندان و رسانه‌ها تبدیل شود؛ معمولا وقتی رسانه‌ها به دستگاهی مراجعه می‌کنند با کتمان اطلاعات روبه‌رو می‌شوند، لذا رسانه‌ها باید برای اجرای با سرعت این مصوبه کمک کنند تا بسیاری از مشکلات حوزه رسانه حل شود.

 وی ادامه داد: حقوق شهروندی و مبارزه با فساد با "بگم‌ بگم" رخ نمی‌دهد بلکه با شفافیت ایجاد می‌شود و دولت باید در عمل پاسخگو و خادم مردم باشد.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره اخلاق حرفه‌ای در رسانه‌ها گفت: همه از این اخلاق دم می‌زنند اما باید ببینیم که در عمل چگونه است؛ حقوق مطبوعات سه پایه حقوقی دارد؛ حقوق ملی و حاکمیت ملی، حقوق رسانه و روزنامه‌نگاران و اخلاق حرفه‌ای.

انتظامی ادامه داد: مطالبی مانند "گفته می‌شود" و "شنیده می‌شود"ها از سایت‌هایی که معلوم نیست ماهیت آنها از کجاست، در واقع شب‌نامه‌ محسوب می شود که با ورود به حریم خصوصی مردم و مسائل خصوصی را مطرح کردن، یا کپی‌برداری از روی رسانه دیگر بدون ذکر منبع، خارج از اخلاق حرفه‌ای عمل می کنند، این موضوع ربطی به این آئین و آن آیین ندارد بلکه باید رعایت حرمت دیگران را همواره در نظر بگیریم.

ایمیل مستقیم

info@shomaleemrooz.ir

نظرات خوانندگان

شماره پیامک:

 


ارسال نظر:

نام: پست الکترونیکی:

متن پیام: