آخرین عناوین

١١٠ هزار مسافر در دور نخست تعطیلات نوروزی در استان سمنان اسکان یافتند
۹ هزار مسافر نوروزی از اسکله‌های تفریحی گلستان استفاده کردند
نخستین اتوبوس سیار خون‌گیری تحویل انتقال خون گلستان شد
قلعه عقاب‌ها در انتظار جام قهرمانی بسکتبال آسیا
دومین اردوی تیم ملی هندبال جوانان دختر کشور در شاهرود
کاستی‌های ورزشگاه وحدت آستارا برطرف می‌شود
تلاش کم نظیر وزنه‌برداران گیلانی با کسب ۲۹ مدال در سال گذشته
چهار میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان هزینه‌های درمانی زوج‌های نابارور گیلان پرداخت شد
فروش نوروزی صنایع دستی گیلان ۷۰ درصد افزایش یافت
فروش نوروزی صنایع دستی گیلان ۷۰ درصد افزایش یافت
حوادث رانندگی در جاده های گیلان ۹ کشته برجای گذاشت
۲۸ هزار و ۵۲۳ نفر در مدارس گیلان اسکان یافتند
گام مهم تامین اعتبار تکمیل سالن ورزشی نور برداشته شد
مشکلات ۶۵ واحد تولیدی دردادگستری مازندران گره گشایی شد
عرضه بنزین ۱۴ درصد افزایش داشت
زخم کندوان ؛ چالش سقوط سنگ و کمبود امکانات پلیس راهی
حرکت تُند مازندران بر روی ریل بیماری کووید ۱۹
متوسط نرخ تورم مازندران از میانگین کشوری بالاتر است
بازدیدچهار میلیون و و ۳۲۷ هزار و ۲۷۴ نفر از جاذبه های تاریخی، فرهنگی و گردشگری مازندران
فیلم داستانی « نابرده گنج» در ساری به پایان رسید
کد خبر: 8207 1395/02/08  


43 روستای منطقه چهاردانگه مدرسه ندارد


بخشدار چهاردانگه ساری با اشاره به اینکه 43 روستای منطقه چهاردانگه مدرسه ندارد، گفت: دانش‌آموزان این روستاها برای ادامه تحصیل به روستاهای مجاور مراجعه می‌کنند.

به نقل از روابط عمومی فرمانداری ساری، اسماعیل امینی در نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی مرکز مازندران اظهار کرد: شناسایی افراد بی‌سواد از طریق بهورزان، دهیاران و شوراها در منطقه چهاردانگه صورت گرفت.

وی با اشاره به اینکه 43 روستای منطقه چهاردانگه مدرسه ندارد و دانش‌آموزان این روستاها برای ادامه تحصیل به روستاهای مجاور، مراجعه می‌کنند، گفت: ریشه‌کن کردن بی‌سوادی در منطقه در دستور کار ما قرار دارد.

رئیس شورای شهر ساری نیز با بیان اینکه بخشی از مشکلات مربوط به مسائل فرهنگ‌سازی است، اظهار کرد: دستگاه‌های مختلف باید در زمینه فرهنگ‌سازی همکاری کنند تا معضلات اجتماعی کاهش یابد.

علیجان شمشیربند افزود: در روستاها پایگاه مقاومت بسیج فعال است و از این طریق می‌توان افراد بی‌سواد ساکن در روستاها را شناسایی کرد.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ساری نیز با اشاره به اینکه سواد با مسئله بزهکاری اجتماعی رابطه تنگاتنگ دارد، گفت: تعداد بسیاری از زندانیان، دارای تحصیلات پایین هستند.

اسماعیل حسن‌زاده با بیان اینکه می‌توان از ظرفیت بسیج در شناسایی افراد بی‌سواد بهره برد، افزود: با مشخص شدن آمار، کار سواددار کردن افراد به سهولت انجام می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جشن باسوادی در سال 88 که در مرکز استان برگزار شد، ادامه داد: با توجه به برگزاری آن مراسم، امروز نباید در ساری فرد بی‌سواد داشته باشیم مگر اینکه آن جشن بر مبنای شعار برگزار شده باشد.

این مسئول با بیان اینکه برای رسیدن به آمار واقعی، نیازمند پالایش سراسری هستیم، تصریح کرد: نهضت سوادآموزی این آمادگی را دارد به سرعت برای این افراد کلاس آموزشی تشکیل دهد.

حسن‌زاده با اشاره به اینکه سواد با مسئله بزهکاری اجتماعی رابطه تنگاتنگ دارد و تعداد بسیاری از زندانیان، دارای تحصیلات پایین هستند، افزود: مازندران و ساری باسوادترین استان و شهرستان است و جمعیت بی‌سواد در استان پراکنده است اما در صورت ثبت‌نام این افراد، مشکلی برای سوادآموزی نداریم.

وی با بیان اینکه در شهر ساری سال گذشته 420 نفر از اولیای دانش‌آموزان، بی‌سواد بودند که 196 نفر بی‌سواد واقعی شناسایی شدند، خاطرنشان کرد: از این تعداد 150 نفر را جذب کردیم و در کلاس‌های سوادآموزی شرکت می‌کنند.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ساری اظهار کرد: دبیرخانه نسبت به جمع‌آوری آمار بی‌سوادان به همراه بخشداران اقدام کند ضمن اینکه از ظرفیت خانه بهداشت هم می‌توان استفاده کرد.

بخشدار مرکزی شهرستان ساری نیز اظهار کرد: ریشه‌کن کردن بی‌سوادی از برنامه‌های مهم نظام اسلامی است و ضروری است که دستگاه‌های مختلف در این زمینه همکاری کنند.

رمضان رضایی‌راد با اشاره به اینکه چنان‌چه آمار دقیقی از تعداد بی‌سوادان داشته باشیم می‌توانیم برای سواددار کردن این افراد اقدام کنیم، گفت: این مباحث باید در شورای آموزش و پرورش مطرح شود تا همکاری در این زمینه افزایش یابد.

ایمیل مستقیم

info@shomaleemrooz.ir

نظرات خوانندگان

شماره پیامک:

 


ارسال نظر:

نام: پست الکترونیکی:

متن پیام: